Back to the 80`s

I dag har foreldra mine 30-års bryllupsdag, perlebryllaup.

Dei gifta seg heime på Eid og brudekjolen til mamma hadde bestemor mi laga. Tenk at om 2 månadar skal eg gifte meg heime på Eid og i nesten den same kjolen.

Mamma og bestemor mi reiste i 1985 til Bergen for å kjøpe stoff og mønster til brudekjolen hennar. Mamma har fortalt meg at det var ein sjølvfølgje at ho skulle ha ein heimelaga brudekjole, det var berre slik. Tenk kor mykje kjekkare det er å kunne lage brudekjolen sin sjølv enn å berre gå inn i en butikk å peike ut. Eg er vertfall strålande fornøgd med at eg får vere med på ei liknande oppleving.

For eit par helge sidan klippa eg i brudekjolen så det er ingen veg tilbake. Men eg kan garantere at kjolen ikkje forsvinn, men blir ein betre utgåve av seg sjølv. Din var perfekt til 80-tallet men den nye blir perfekt til dette år-hundre.

Gratulerer med bryllaupsdagen mamma og pappa!


Tusen takk for brudekjolen din mamma.

Det betyr mykje for meg å kunne gje den eit nytt liv og starte mitt liv ilag med Anders i same kjole som du gifta deg i.

Dette er altså kjole nummer to i brudekjoleprosjektet.

Her kan du sjå og lese meir om den eldste kjolen.

Kunne du tenkt deg å gifta deg i brudekjolen til mor di?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *