Dill og dull

No nærmar det seg med stormskritt og for ei stund tilbake var det tid for testing av hår og sminke til bryllaupet. Det er ikkje kvardagskost å sitte i stolen for å bli dilla og dulla med, men det er veldig kjekt.

Det er flotte Iselin frå Warehouse som skal pynte meg den store dagen. Sjølv om vi kjem frå to ulike verdnar, sann sminkemessig. Kokar vi godt saman når vi først er i gang. Eg er vertfall veldig trygg på at ho gjer ein strålande jobb!


Det endelege valet på hår og sminke er enda ikkje tatt, men eg det blir litt oppsatt, litt bohemsk, litt flette og litt blomster. Slik som resten av festen.

Eg har også fått ein del hårprodukt frå Gorgious som eg er veldig fornøgd med:

(Annonse)

 Har du tips for at hud og hår skal sjå best mulig ut?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *