Eit lett val

Om eg måtte valt eit plagg og eit mønster for sommaren hadde eg enda opp med ein blomstermønstrete jumpsuit eller ti. Eg kunne lett flytta inn i denne festversjonen av ein onepiece.


Makan til meir behagelig plagg skal ein leite lenge etter. Eg veit ikkje om eit anna plagg som passar like godt til fest som på sofaen og midt i mellom. Kanskje maxikjole er i den kategorien, men i jumpsuiten treng ein ikkje passe på å ha samla bein og ein har heller ikkje problem med å klatre i trær, dersom ein ynskjer det.


Blomster og klare fargar er ein sikker vinnar hjå meg og eg trur eg har litt for mange blomstrete plagg.

Fint at det er sommar og derfor ein gylden mulighet til å kle seg som ei blomstereng dagleg.

Trur aldri eg har vore særleg heldig på eit hoppebilde, men det stoppar meg ikkje i å alltid ha ein trang til å ta det.

Ha ei hoppande fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *