Havna på stoffkøyret

Eg skjønnar at ein kan bli avhengig, for så mykje fint stoff som på Rainbow har eg aldri sett maken til.

Det er på Grønland det skjer og dei har alt frå den finaste silke og handsydde perlebroderi til paljettstoff og super-harry pelsstoff.

Trur eg må ta meg ein tur igjen til Oslo for å gå på stoff og perlebutikkar. Her i Bergen må eg vete kva eg skal lage før eg går ut døra, men der kan ein berre gå inn i butikken og så kjem inspirasjonen sigande.

 På Rainbow kjøpte vi eit fantastisk flott stoff fult av perlebroderi. Det er vel det mest sukkersøte stoffet eg har sett, men så skal det jo brukast på «alle klisjears dag». Kva passar vel betre på den finaste bløtkake-kjolen?

Har du tips til slike inspirerande butikkar?

God laurdag til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *