Klar, ferdig….GÅ!

Eg er ikkje så glad i nyttårsforsett. Om det er fordi eg aldri klarar å følgje dei, set meg for høge mål, er gløymsk eller berre distré er uklart. Eg er heller ikkje så glad i mørketid og kulde, så det å starte på nytt i januar er ikkje heilt «mi greie». Starte på nytt i august der i mot, er tingen for meg.


No starta skulane på ny og mange skiftar jobb. Det er framleis varmt ute, lyse kveldar, kroppen er delvis i feriemodus og den gyldne brunfargen kan framleis skimtast i godt/mørkt lys (om ikkje kan ein alltids smøre seg med sjølvbruning utan å få stygge skiljer, også det er betre om hausten). Det er om hausten eg har overskot til å trene litt ekstra, eg har alltid «sommarkroppen» meir klar til jul enn til juli. Det er no det er ekstra «koseleg med peis» og stearinlys om kvelden sidan det er så lenge sidan sist. Sitte under teppet og høyre på regn i september blir berre sjarmerande i forhold til i januar når alt er grått og trist.

Eg legg bak meg ein av mine mest intense vår-halvår med ny jobb, blogg, kjoleprosjekt, flytting, sal av leilighet og bryllaupsplanlegging. Etter bryllaupet sat eg igjen med ein litt tom følelse. Kva no? Er alt over?


Etter ei følelsesmessig berg og dal bane  og litt desperate augeblikk der alt var forgjeves, bestemte eg meg for å bytte taktikk. For dette er vel berre ein ny start? og nye prosjekt ventar rett rundt hjørnet.

Eg har gått fleire rundar med meg sjølv etter ferien. For det er skummelt å hoppe i salaten med hovudet først. Ny jobb, ny plass og nytt liv står ved døra. Og kjem det til å ordne seg? Eg veit ikkje, men håpar sterkt. For andre har gjort det før, og dei har klart det. Så det er ingen grunn til at ikkje eg og du klarar det same.


Eg meina at august er det nye «januar». Så ta sats inn i hausten og la den bli den beste nokon sinne.

Håpar du får ein fantastisk haust og at du tar dei utfordringane som kjem på din veg. Kva er det verste som kan skje? Så lenge det ikkje er livstruande veit eg at det berre vil gjere deg sterkare. Prøv då vel..

 Er du klar for hausten? Ventar nye prosjekt eller har du ein draum?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *