Med nervane i spenn!

Budrunde og mitt konkurranseinstinkt er ikkje den beste kombinasjonen. Det hjelp ikkje med ein lunka bankkonto og heller ikkje at eg hatar å tape. På den andre sida er eg ein veldig god vinnar og førre veke slo vi på stortromma.

Eg unna ingen å kjøpe brukthus. Timane, minutta og sekunda i ein budrunde er like dramatisk som under NRK-serien «solgt». Klam i henda, flakkande blikk på mobilen og vill i blikket bydde vi mann ut av «huset».


Livet er fult av kontrastar. I førre veke valte eg å gå innom fleire daglegvarebutikkar for å spare nokre kroner og dagen etter brukte eg nokre millionar etter kort betenkningstid.

Man får det ikkje meir moro enn ein lagar sjølv så no er det ikkje lenge til vi kan spele boccia i eigen hage og ta trappetreninga innendørs. Men det beste med dette er at eg får eit eige «rote-rom» eit rom der eg kan symaskina stå framme, la perler og stoff ligge lett tilgjengeleg og berre la kreativiteten gå sin gang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *