Ny jobb og nye utfordringar i vente

Eg har fått meg ny jobb. Fast stilling faktisk, til evig tid. Trass fleire hint om travle kvardagar og uventa utfordringar trur eg at dette er noko for meg. Eg er jo «ei positiv jente, med relevant utdanning, likar å ha fleire ballar i lufta, vere effektiv og ser på nye oppgåver med eit smil» (tatt frå søknadsteksten).

DSC01152 (2)I stillingsannonsa la dei vekt på at ein måtte ta eigne beslutningar, ha gode samarbeidsevner og vere ein pådrivar i teamleiing. Dei la vekt på fleire ansvarsområder somorganisasjon og ledelse, planlegging og utvikling, pedagogikk, mekling samt logistikk.  Førarkort var å  foretrekke.

Eg veit eg er heldig som fekk denne jobben, men i den siste tida har det også ført til mange våkenetter, og litt småpanikk. Det er vel eit sikkert teikn på at det nærmar seg arbeidsstart.

Arbeidsavtala åtvara meg om ugunstige arbeidstider, som at eg alltid måtte vere tilgjengeleg. Lønna er middels, og feriedagane må planleggast i god tid. Tanken om eg er kvalifisert har streifa meg, men har eg tatt eit val, så må eg stå for det.

Jobbintervjuet gjekk i og for seg greitt. Eg hadde ikkje førebudd meg like mykje som til tidlegare intervju, men eg følte på meg at det var full klaff, trass fleire intervjurunde. Standarspørsmåla som meininga med livet og mine dårlege sider hadde vi allereie klart for oss, så det slapp vi å rippe opp i.

 No skal det seiast at eg har lenge ønska meg denne jobben. Mitt største forbilde har gjennomført arbeidet med glans. Det er sjølvsagt vanskeleg å hoppe etter Wirkola, men trur eg kjem til å få god støtte og opplæring den første tida.

DSC01153

Lille venn inni magen, kom ut når du er klar. Stillinga som MAMMA skal eg ta med storm. Har vertfall signert og returnert arbeidskontrakta. Eg skal gjere ein så god jobb eg kan. Både eg, og mine gode med-kollegaer gler oss veldig til å helse på vår nye sjef.

2 thoughts on “Ny jobb og nye utfordringar i vente”

  1. Gleder meg til å hilse på lille nurket! Du kommer til å gjøre en utmerket jobb :-*
    Liker det nye oppsettet, snasent! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *