Smykk deg i gjenbruk

Eg har opp gjennom åra kjøpt ein del «jugel», store smykke, armband og øyredobbar. Eg er også ein av dei som blir litt fort lei av ting og har ofte «ingenting» å ha på meg. Så det å kunne bruke ting på nytt, sette saman ulike delar og få «nye» ting passar meg ypparleg.

IMG_4370

 

Før eg skulle på Gullruten hadde eg eit «eg-har-ingenting-å-gå-med-anfall». Eg leita i butikkane etter eit nytt smykke, men fann ingen eg likte. Eg tok derfor tanga fatt og satt saman fleire av dei gamle smykka mine.

Slik var smykket i utganspunktet.
Slik var smykket i utganspunktet.
Eg starta med å t vekk det eg ikkje likte på smykket med ei tang.
Eg starta med å ta vekk det eg ikkje likte på smykket med ei tang.

IMG_4377

Vidare festa eg eit perlesmykket til det andre smykket.
Vidare festa eg eit perlesmykket til det andre smykket.

IMG_4381

Det same gjorde eg med eit anna smykket.
Det same gjorde eg med eit anna smykket. Så alt etter anledning kan ein velje kor mange «lag» med smykke ein vil ha. 3 i 1 style.
Og vips eit heilt nytt smykke laga av tre gamle.
Og vips, eit heilt nytt smykke laga av tre gamle.

 

På Gullruten valgte eg å gå med to smykke oppå kvarandre. Fr å lage eit litt tøffare uttrykk.
På Gullruten valte eg å gå med to smykke oppå kvarandre.

IMG_0092 (2)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *