Svigermors draum?

Skal du halde deg inne med svigermor er det beste tipset å gifte seg i den gamle brudekjolen hennar.

Kvar gong eg seie at eg skal gifte meg i svigermor sin brudekjole assosiera eg det med ein romantisk komedie; ei litt over-ivrig svigermor og eit mareritt av ein brudekjole. Brudekjolen er då gjerne fleire størrelsar for stor og utan sjarm. Dette er heldigvis ikkje tilfelle i denne romantiske komedien for her er det snakk om ei strålande svigermor og ein stilig rein 70-talls brudekjole.


Eg skal gifte med i bestemor mi, mamma og svigermor sin brudekjole. Det heile starta med ei inspirasjonsbok og no er draumen i ferd med å gå i oppfylling! Gjett om eg gleda meg.

Mine kommande svigerforeldre gifta seg 2. april 1977 i Balestrand.

Eg er veldig takknemlig for at eg har fått denne flotte brudekjolen frå det glade 70-tall. Kjolen satt ironisk nok som eit skudd og passa perfekt på meg. Seier kanskje litt om at Anders (sambuaren min) går etter ei som likna på mora?

 

Det betyr mykje for meg å gifte meg i delar av denne brudekjolen.

For det første er det ei ære å kunne føre «tradisjonen» vidare og det er veldig kjekt at kjolen får nytt liv. Men ekstra fint er det at dette kjoleprosjektet står som eit symbol på at to familiar blir «smelta» saman. Til sjuande og sist er det dette bryllaup handlar om.

Mi kommande svigermor er ei flott og omsorgsfull dame med pågangsmot og bein i nasa. Ho får til det ho vil og sett andre framfor seg sjølv. Det står det respekt av!

Eg er stolt av at eg får bruke brudekjolen din når eg skal gifte meg med guten din!

Tusen takk for brudekjolen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *