Terningkast 6

16. juni 2005 møtte eg mannen som eg er så heldig å få dele resten av livet mitt med.


Foto: Britt Merete T. Aase

Eg var 16 år, uredd og gira på livet. Det var sommaravslutning for 1. klasse ved Firda vidaregåande skule. Eigentleg var eg interessert i kompisen hans, men heldigvis enda kvelden med at eg møtte ein storsjarmør. Han gjekk idrett og eg gjekk musikk, så han var ein av dei tøffe gutta og eg var kanskje hakket meir alternativ. Etter ein sommar med sms og Blink, dette var før Facebook si tid, fann vi saman.

 

Dette var starta på vår romantiske komedie som har bert preg av opp og – nedturar, kleine augeblikk, klisjear, feile val, ulike tvistar, mykje omtanke, turbulens og latter. For på same dato som første gong vi møttest, 9 år etter, spurte Anders om eg ville gifte meg med han. Sjølvsagt ville eg det, og kjolen var allereie påtenkt, så trur ikkje han vart overraska over svaret.

 
Foto: Britt Merete Aase

 Vi hadde altså bestemt oss for å gifte oss før vi vart forlova. Det er kanskje ikkje etter boka, men for oss passa det seg slik. Tida flyr i godt lag og kvardagen ber framleis preg av kjærleik, latterkrampe, gleder og mindre hyggelige diskusjonar.

No har vi vore forlova i eit år og det følast veldig bra.

Eg ser fram til fortsettinga!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *